Moza stabilizátor - AirCross 2 Professional kit
Moza stabilizátor - AirCross 2 Professional kit Moza stabilizátor - AirCross 2 Professional kit
Moza stabilizátor - AirCross 2 Professional kit
Moza stabilizátor - AirCross 2 Professional kit

Moza stabilizátor - AirCross 2 Professional kit

Műveletek a termékkel:
Leírás

 

Moza AirCross 2 Professional Kit

A magnéziumötvözetbe integrált technológia lehetővé teszi a MOZA AirCross 2 számára, hogy robusztus teljesítményt nyújtson mindössze 950 g-nál  és egy kézzel is zökkenőmentes moziszerű felvételeket készíthet. A 3,2 kg hasznos teherbírású, kiváló motorral rendelkező MOZA AirCross 2 képes a legtöbb tükör nélküli és DSLR fényképezőgépet támogatni a piacon.
 

Kompatibilis felső fokon!
A nagyobb kamerarögzítési hellyel rendelkező MOZA AirCross 2 kamerák és objektívek széles választékával kompatibilis. A fejlett szoftvertechnológia lehetővé teszi, hogy a MOZA AirCross 2 görgőkarját mindkét oldalon felállítsa, lehetővé téve a kamera bal vagy jobb oldalról történő felszerelését, ami segít megváltoztatni a csapágy súlypontját és megkönnyíti az egyensúlyozást.

Three-axis Lock Design
A háromtengelyes zárszerkezet különbséget tesz, és időt takarít meg. Az egyes tengelyeken található retesz lehetővé teszi az egyéni kiegyensúlyozási konfigurációkat. Az úton lévő videókészítők mostantól könnyedén magukkal vihetik a MOZA AirCross 2-t anélkül, hogy a beállítások újrakonfigurálása miatt kellene aggódniuk.


Speciális fényképezési módok:

  • Inception Mode
  • FPV Mode
  • Sport Gear Mode
  • Advanced Shooting Mode
További adatok
Cikkszám
PERMOZAACGN03
Gyártói cikkszám
ACGN03
Gyártó:
MOZA
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,6 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer