Moza stabilizátor - Mini MX (Smartphone)
Moza stabilizátor - Mini MX (Smartphone) Moza stabilizátor - Mini MX (Smartphone) Moza stabilizátor - Mini MX (Smartphone)
Moza stabilizátor - Mini MX (Smartphone)
Moza stabilizátor - Mini MX (Smartphone)

Moza stabilizátor - Mini MX (Smartphone)

Műveletek a termékkel:
Leírás

 

MOZA Mini MX

Mini MX egy hordozható és összecsukható okostelefon stabilizátor, tele hasznos funkciókkal! A „Deep Red” rázkódásgátló algoritmussal a MOZA Mini MX szupersima, professzionálisan stabilizált mozifelvételeket készít. Akár sétál, akár fut, a MOZA Mini MX képes kezelni az Ön filmkészítési stílusát. A hagyományos stabilizátorokkal ellentétben, amelyek bonyolult kézi kiegyensúlyozási lépéseket igényelnek, a MOZA Mini MX beállítása gyors és egyszerű. Emelje filmkészítési készségeit a következő szintre könnyen használható, rendkívül intuitív MOZA Genie videószerkesztő alkalmazással. Készítsen lenyűgöző mozifilmeket útközben is a felvételi módok és videoszerkesztő eszközök széles választékával.

 

Speciális fényképezési módok:

  • Slow Motion: Készítsen drámai, költői jeleneteket lassított módban. Ragadja meg közönségét a pillanat érzelmeivel és lényegével.
  • Time-lapse: Rögzítsen gyönyörű változó tájakat és az idő múlását időzített módban. Ossza meg egyedi és szórakoztató módon az eseményeket, például a napkeltét vagy napnyugtát, vagy egy virágzó virágot.
  • Inception Mode: Hatással és érzelmekkel teli filmeket hozhat létre Kezdő módban. A dinamikus forgó lencseeffektussal esztétikus érzést kelt a változó tér és légkör.
  • Sport Gear Mode: A Sport Gear módban még soha nem volt ilyen egyszerű a gyors akciós sportjelenetek felvétele. Válassza ezt a módot a gimbal érzékenységének és válaszidejének javításához az összes művelet követésekor. Soha többé nem hagyja ki ezt a döntő pillanatot.
További adatok
Cikkszám
PERMOZAMSG02
Gyártói cikkszám
MSG02
Gyártó:
MOZA
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,6 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer