Újdonság
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)

Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Instinct - F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Tulajdonság :
  pilótafülke
 • Üléshuzat :
  lélegző, hálós
 • Szerkezet anyaga :
  alumínium
 • Liszensz :
  Formula
 • Szimulátor típus :
  verseny szimulátor
Leírás

Playseat® Formula Instinct - F1® Edition

Vigye el játékát a Formula 1® világába, a versenyzés legfelső szintjébe, és merüljön el az igazi F1® versenyzésben a Playseat® Formula Instinct - F1® Edition segítségével. Úgy tervezték, hogy bármilyen korú és méretű versenyző számára elhozza az eredeti F1® versenypozíciót. A moduláris szövet párnázással rendelkező F1® üléspárnázás optimális kényelmet, valamint minden személyre szabott hát- és válltámaszt biztosít. Szabadalmaztatott alumínium X-AdaptTM gyorskioldó beállító rendszerünk varázslatmentes, robusztus támasztékot kínál kormányának, a szabadalmaztatott pedálrögzítés pedig páratlan állíthatóságot kínál, lehetővé téve a szög, a magasság és a hossz testreszabását az optimális pontosság érdekében.

Autentikus F1® versenypozíció
Több mint 25 évnyi könyökdörzsölés valódi F1® versenyzőkkel, úttörő szellemünkkel együtt elvezetett minket egy könnyű pilótafülkéhez, amely megismétli az eredeti F1® versenypozíciót.

Modufoam™: Dinamikus kényelem
Úgy tervezték, hogy bármilyen korú és méretű versenyző felkaroljon, és egyedi moduláris betétpárnákkal van felszerelve, amelyek minden személyre szabottan nyújtják a hát alsó és a vállának megtámasztását.

X-AdaptTM rendszer
Bemutatjuk szabadalmaztatott alumínium X-Adapt (™) gyorskioldó rendszerünket, amelyet úgy terveztek, hogy szilárdan megragadja a kormányoszlopot, és varázslatmentes, robusztus tartást biztosít a kormánynak. A kormánylemez több pozícióban biztonságosan rögzíthető, sokoldalúságot és könnyű beállítást biztosítva az Ön igényeinek megfelelően.

Korlátlan testreszabási opció
A szabadalmaztatott állítórendszerek egy teljesen állítható pedállemezzel kombinálva biztosítják a sokoldalúságot, amely minden korú és méretű felhasználó számára szükséges. A gyors beállítási lehetőségek biztosítják a szög, magasság és hossz könnyed testreszabását, miközben megőrzik a stabil és biztonságos pozíciót.

Készen áll a boxkiállásra
Könnyű szerkezete megkönnyíti a tárolást, ha nincs használatban. A precíz alkatrészek pozicionálása stabil tartást biztosít, ha versenyre van beállítva.

 

Specifikáció:

 • Termék Méretei: 150x87x60 cm
 • Termék súlya: 23 kg
 • Támogatott magasság: 120-220 cm
 • Támogatott súly: 20-120 kg

 

Jellemzők:

 • Sokféle üléspozícióhoz alkalmas; F1, IndyCar, Forma 2, Forma 3, Formula 4, Formula Ford, Formula Renault 2.0, LeMans LMP1 stb.
 • Kompatibilis a piacon lévő összes kormánykerék- és pedálkészlettel
 • Kompatibilis az összes játékkonzollal, PC-játékokkal, PlayStation-szal és Xbox-szal
 • Kompatibilis a piacon kapható összes Direct Drive kormánykerékkel, adapterrel (Moza Racing, Fanatec, SimSteering, Heusinkveld, Simucube)
   
 
További adatok
Cikkszám
PERPLAFO00334
Gyártói cikkszám
FO.00334
Gyártó:
PLAYSEAT
Mennyiségi egység
db
Garancia
36 hónap
Tömeg:
23 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer