CÉGBEMUTATÓ 

 CÉDRUS Kft fő feladatának tekinti, hogy a magyar Számítástechnikai és Biztonságtechnikai piac kiemelkedő disztribútoraként, megbízhatóságot és versenyképességet biztosítson
Üzleti Partnereinek.

 
 
 

A 2001 elején magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás számos nemzetközileg ismert és elismert gyártó hazai márkaképviseletét látja el. Partnereink termékei a világ számos területén piacvezető pozíciót töltenek be kategóriájukban, és hasonló sikerek elérésére törekednek Magyarországon is. Az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk a termék hazai versenyképességére és a megbízhatóság biztosítására. A színvonalasabb és teljesebb kiszolgálás érdekében folyamatosan fáradozunk termékkörünk bővítésén.

Célunk, hogy partnereinknek teljes körű szolgáltatást és portfoliót nyújtva, testre szabott kiszolgálással biztos pontot jelentsünk a hazai piacon. Kollégáink felkészültsége, gyártói kapcsolataink erőssége, és tőkeerős biztos hátterünk a garancia arra, hogy partnereink hosszú távon sikeresek lehessenek.
Az összeszokott és rugalmas szervezetünk képes arra, hogy kiváló szakértelemmel, gyors, pontos tájékoztatással, széles és friss árukészlettel, informatikai, pénzügyi és logisztikai szolgáltatásaival magas színvonalon elégítse ki ügyfelei igényét.
 
Cégünk WEB portálján partnereink a nap 24 órájában kényelmesen tudnak termékeket rendelni és tájékozódni az árakról, készletekről, termékekről és a garanciális ügyekről.
 
Vállalatunk Budapest IV. kerületében az M3-M0-ás autópálya és a Megyeri híd közelében Megyeri úton található, ahol kiváló megközelíthetőség mellett új irodában, megnövelt raktárral, valamint nagy területű, őrzött és zárt parkolóval állunk ügyfeleink rendelkezésére.
 
Cégünk Számítástechnikai és Biztonságtechnikai eszközök disztribúciós, illetve nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Ezáltal partnereink kizárólag Viszonteladók, illetve Telepítők lehetnek.
 
Üdvözlettel,
Cédrus Számítástechnikai Kft.
Kereskedelem: +36-1-450-1266 
Szerviz: +36-1-450-2319
 
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer