Vásárlási útmutató

A CÉDRUS Kft. Számítástechnikai és Biztonságtechnikai eszközök disztribúciós illetve nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Ezáltal partnereink kizárólag Viszonteladók illetve Telepítők lehetnek, Végfelhasználókat nem áll módunkban kiszolgálni.

Viszonteladónk illetve Telepítőnk minden olyan hazai vállalkozás lehet, melynek fő tevékenységi körében szerepel a számítástechnikai, biztonságtechnikai, vagy irodatechnikai kis illetve nagykereskedelem, illetve ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatás.

Az első vásárlás alkalmával/előtt új partnereinknek regisztráción kell átesniük, melyhez szükséges okiratok: a hatályos cégkivonat és az aláírási címpéldány. A regisztrációt követően viszonteladói /kereskedelmi szerződést kötünk partnereinkkel, amely előfeltétele a későbbi kereskedelmi együttműködésünknek.

Minimális forgalom teljesítését partnereinktől nem követelünk meg. Új partnereink az együttműködésünk kezdetétől fogva néhány hónapig készpénzért vásárolhatnak. A későbbiek folyamán egyénenként/cégenként - figyelembe véve a lebonyolított forgalmat és a partner által megadott referenciákat - lehetőség van banki átutalásos fizetési mód igénybevételére is.

Partnerünk forgalmi adatainak figyelembe vételével különböző kedvezményeket tudunk biztosítani.

Termékeinkről, árainkról, aktuális akcióinkról folyamatos információt kaphat weboldalunkról, illetve ha igényli hírlevelek küldésével is tudjuk tájékoztatni mindezekről, és természetesen telefonon is érdeklődhet kereskedő kollegáinknál. Megrendelés leadására, illetve raktárkészleten lévő áru lefoglalására lehetőség van telefonon, a webáruházunkban, illetve e-mail formájában. A megrendelés fenntartására a leadástól számított három napig van mód - természetesen egyedi megállapodástól függően ez kibővíthető -, ez után az automatikusan visszamondottnak tekintendő. Cégünknél lehetőség van a megrendelt termékek kiszállítására, melynek pontos leírása a weboldalunk áruszállítás menüpontja alatt található.

Üdvözlettel:

CÉDRUS Kft.
 
 

 

© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer