Új Disztribúció: Be Quiet!
Új Disztribúció: Be Quiet!
2023.01.26. Új Disztribúció: Be Quiet!

A Be Quiet! a prémium megoldások szállítója a tápegységek, számítógépházak, víz- és léghűtések, illetve PC-s ventilátorok terén. A Be Quiet! termékei legendásan csendes működést és első osztályú teljesítményt nyújtanak, köszönhetően a minőség és precizitás iránti szenvedélyünknek. Épp ezért saját fejlesztőik irányítják a terméktervezést, a kivitelezést és a minőségellenőrzést németországi központukból.
A Be Quiet! hű nevéhez: 20 év tapasztalattal a termékfejlesztés területén a Be Quiet! termékek talán a legcsendesebbek a piacon.
Kétségkívül a ventilátoroknak van a legnagyobb szerepe a zajszint minimalizálásában a Be Quiet! termékeinél. A teljes termékpalettán a speciális tervezésű Silent Wings és egyéb Be Quiet! ventilátorokat használják, melyek számos zajcsökkentő tulajdonsággal bírnak, úgy mint a speciális csapágyazás, a halk üzemű motor, az optimalizált légáramlás és a vibrációcsökkentés. Ezeknek a ventilátoroknak köszönhetően a Be Quiet! termékek tökéletes egyensúlyt valósítanak meg az ideális hűtési teljesítmény és az alig hallható működés között.

A Be Quiet! termékek vásárlói számára garantált, hogy bizonyítottan prémium minőséget és csendes működést kapnak.
2001-es alapítása óta minden Be Quiet! terméket Németországban találnak ki és terveznek meg. A kivitelezés ázsiai helyszínekkel történő, szoros együttműködésben valósul meg. A végső minőség-ellenőrzés németországi, Hamburg melletti központukban zajlik. Így biztosítja a Be Quiet!, hogy minden terméke megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek.

A sikeres koncepciót nem csak az elnyert EHA (European Hardware Association) díjak és az ismert kereskedelmi magazinok és online oldalak elismerései igazolják újra és újra, hanem a növekvő közösségi és vásárlói bázis is szerte a világban.

© 2015-2023 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer