Mobvoi Ticwatch Pro5 Wear OS okosóra termékbemutató
Mobvoi Ticwatch Pro5 Wear OS okosóra termékbemutató
2023.06.06. Mobvoi Ticwatch Pro5 Wear OS okosóra termékbemutató!

A MOBVOI május végén hivatalosan is bemutatta a világnak legújabb és legprofibb okosóráját: a TicWatch Pro 5-öt!

A legújabb TicWatch Pro 5 Wear OS okosóra rengeteg hasznos újdonsággal érkezett amellett, hogy a Wear OS okosórák között extra hosszú az üzemideje.

A Wear OS okosórák teljesen más szintet képviselnek az okosórák tengerében, leginkább úgy lehetne ezt leírni, mintha összehasonlítanánk egy buta és egy okos telefont

A Wear OS is Android, de annak egy könnyűsúlyú változata, direkt a viselhető eszközökre alakítva. Óriási előnye, hogy az alkalmazások kifejezetten a kis méretű kijelzőre készülnek, így jól használhatók. Számos fontos és népszerű alkalmazás elérhető Wear OS-re is.

A Pro5 már a legújabb Wear OS 3.5-tel, illetve az iparágvezető Snapdragon W5+ Gen 1 platformmal rendelkezik. Az óra kialakítása és paraméterei már abszolút felsőkategóriás szintet képviselnek - a magasabb szintű feldolgozási teljesítmény zökkenőmentes kapcsolódást, villámgyors reakciókészséget és rendkívüli energiahatékonyságot tesz lehetővé.

© 2015-2023 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer