Moza Racing kiegészítő - R16 PC Bázis (Direct Drive, 16Nm)
Moza Racing kiegészítő - R16 PC Bázis (Direct Drive, 16Nm) Moza Racing kiegészítő - R16 PC Bázis (Direct Drive, 16Nm) Moza Racing kiegészítő - R16 PC Bázis (Direct Drive, 16Nm)
Moza Racing kiegészítő - R16 PC Bázis (Direct Drive, 16Nm)
Moza Racing kiegészítő - R16 PC Bázis (Direct Drive, 16Nm)

Moza Racing kiegészítő - R16 PC Bázis (Direct Drive, 16Nm)

Műveletek a termékkel:
Leírás
R16 Direct Drive Bázis
 
A hatalmas 16 Nm-es nyomatékkal az R16 lenyűgöző nyomatéktartományt biztosít, hogy olyan pontos merülést biztosítson, amelyet csak a DD hajtású kerekek képesek biztosítani. A GT-től az F1-ig érezd át minden pillanatát.

 

Ultra alacsony statikus nyomaték

Érezzen mindent az optimalizált motorkialakításon keresztül, amely gyakorlatilag nulla nyomaték hullámzást kínál. Az erőteljes nyomatékleadással kombinálva az erős fékezés, padkázás és a driftelés erősebbek, mint valaha.

 

Sebességfüggő Force Feedback csillapítás

Ez a funkció növeli az FFB hatását a jármű sebességének növekedésével, és csökkenti a csillapítást, amikor a jármű sebessége csökken, hogy pontosan utánozzon egy valódi versenyautót, ami nagyobb sebességű stabilitást és alacsony sebességű manőverezhetőséget eredményez.

 

MOZA Pit House Control Center

MOZA aktívan fejlesztett Pit House Control Suite-ja lehetővé teszi a versenyzés élményének maximális testreszabását. Tekintse meg az egyes eszközök állapotát, állítsa be a maximális fordulási szöget, visszacsatolást, pedálutat, LED-jelzőket és még sok mást.

Az előre beállított beállításoknak és a könnyen érthető beállításoknak köszönhetően a kezdők élvezhetik a sok népszerű versenyautó számára biztosított plug and play élményt. Minden beállítás teljesen személyre szabható, a profi versenyzők finomhangolhatják beállításaikat a maximális erősítés érzése és pontossága érdekében.

 

Hivatalos leírás:

További adatok
Cikkszám
PERMOZRS031
Gyártói cikkszám
RS031
Gyártó:
MOZA RACING
Mennyiségi egység
db
Garancia
36 hónap
Tömeg:
13,8 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer