Moza Racing kiegészítő - SR-P Pedál szett (Load Cell)
Moza Racing kiegészítő - SR-P Pedál szett (Load Cell) Moza Racing kiegészítő - SR-P Pedál szett (Load Cell)
Moza Racing kiegészítő - SR-P Pedál szett (Load Cell)
Moza Racing kiegészítő - SR-P Pedál szett (Load Cell)

Moza Racing kiegészítő - SR-P Pedál szett (Load Cell)

Műveletek a termékkel:
Leírás

MOZA SR-P Pedál szett
 

Növelje versenyzési élményét a MOZA SR-P pedálokkal, amelyeket a csúcsteljesítményre és a precizitásra terveztek. A nagyszilárdságú acélból készült, és nagy pontosságú nyomásérzékelővel rendelkezik, amely akár 100 kg-ig képes érzékelni, ezek a megbízható pedálok szilárdan reagáló bemeneteket biztosítanak. A 16 bites nagy pontosságú mágneses kódoló kivételes részletességgel rögzít minden mozgást. Szabja testre beállításait az állítható pedáltávolság segítségével az optimális kényelem érdekében, és csatlakoztassa közvetlenül a számítógépéhez USB-n keresztül a zökkenőmentes integráció érdekében. Tapasztalja meg a sima és szabályozott fékezést a kombinált fékrugóval és csillapító blokkal.

 

Kettős érzékelő fúziós algoritmus

A fék a nyomásérzékelő és a szögérzékelő fúziós algoritmusát alkalmazza. A kezdeti szakaszt a szögérzékelő uralja, amely lehetővé teszi a versenyzők számára a fékezési szög szabályozását, a középső és az utolsó szakaszt pedig a nyomásérzékelő uralja, ami megkönnyíti a pedál irányítását.


16 bites nagy pontosságú szögérzékelő

A gázpedál, a fék és a tengelykapcsoló 16 bites precíziós szögérzékelőt használ 65536 ppr felbontással, amely nagyobb felbontású és stabilabb, mint a Hall érzékelő.

 

Nagy pontosságú nyomásérzékelő 100 kg-ig

A fék nagy pontosságú nyomásérzékelőt használ 100 kg-ig. Lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy az izommemórián keresztül szabályozzák a pedálra gyakorolt nyomást, ami kényelmesebb, mint az utazásvezérlés.

 

Közvetlen kapcsolat PC-vel USB porton keresztül

Közvetlenül a számítógéphez csatlakoztatható USB-porton keresztül. Más Simracing termékekkel is kompatibilis.

 

Az SR-P pedálok kompatibilisek 3rd party termékekkel, USB-n keresztül csatlakoztatva. Nem kompatibilis az SR-P Lite kuplungpedállal és az SR-P Lite fékpedál Performance Kit csomaggal!

 

Hivatalos leírás:

További adatok
Cikkszám
PERMOZRS11
Gyártói cikkszám
RS11
Gyártó:
MOZA RACING
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
4,3 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer